Snow Software nieuwe technology partner

Geplaatst op 10-01-2017 in DHPA


Snow Software Benelux BV, leverancier van Software Asset Management oplossingen, heeft zich per november aangesloten als Technology Partner van DHPA. Snow Software heeft haar hoofdkantoor in Zweden, en bedient wereldwijd meer dan 6000 organisaties. Zij vertrouwen op de lokale en Cloud gebaseerde SAM-platformen van Snow Software voor het beheer van softwarelicenties op miljoenen apparaten, van mobiel tot desktop en van datacenter tot de Cloud.

Het SAM- platform automatiseert belangrijke taken voor software- en systeemmanagement, zoals het beheren van apps en clouddiensten in selfservice portals, het verwijderen van ongebruikte software en het beheren van processen rondom nieuwe of vertrekkende werknemers.

“Als marktleider in de Benelux op het gebied van Software Management oplossingen is de deelname aan DHPA zeer waardevol voor Snow Software. Het biedt ons de mogelijkheid om de leden van de DHPA te ondersteunen met Software Asset Management. Met behulp van de juiste informatie helpt het SAM-platform bij het optimaliseren van de administratie van software licenties wat onnodige kosten en risico’s voorkomt”, aldus Angus Cameron, MD & Regional Business Manager bij Snow Software.
 
De ontwikkelingen binnen de software markt volgen elkaar in hoog tempo op en daarbij hebben organisaties behoefte aan stabiele, degelijke en betrouwbare partners. Snow Software werkt samen met partners met uiteenlopende kennis en achtergronden en biedt een breed spectrum aan SAM gerelateerde diensten zodat organisaties altijd optimaal voorbereid zijn op de (nabije) toekomst.

Met Snow Software mag DHPA een unieke nieuwe technology partner verwelkomen. “Snow Software is met haar software asset management suite een mooie aanvulling op het palet van deelnemende bedrijven.” aldus Ruud Alaerds, directeur van DHPA. “Snow draagt middels het lidmaatschap graag bij aan de verdere kennisuitwisseling binnen de DHPA.”

Deelnemers van de DHPA behoren tot de absolute top van de Nederlandse hosting- en Cloud Service Provider markt. Snow Software krijgt hiermee toegang tot een selecte groep bedrijven die toegelaten zijn tot het netwerk van DHPA.

Over Snow Software
Snow Software's missie: ervoor zorgen dat organisaties niet meer te veel betalen voor de software die ze gebruiken.  Meer dan 6000 organisaties, verspreid over de hele wereld, vertrouwen momenteel op de lokale en Cloud gebaseerde SAM-platforms van Snow Software voor het beheer van softwarelicenties op meer dan elf miljoen apparaten, van mobiel tot desktop van datacenter tot de Cloud. Snow Software is de grootste en meest succesvolle gespecialiseerde ontwikkelaar van SAM-oplossingen.

Over Dutch Hosting Provider Association
De stichting DHPA vertegenwoordigt met meer dan 30 markt leidende deelnemers en enkele tientallen A-merk leveranciers van technologie en diensten het topsegment van de Nederlandse Cloud- en hosting industrie. DHPA deelnemers onderscheiden zich door professionaliteit, kwaliteit en grote aandacht voor informatiebeveiliging. Zij nemen samen een aanzienlijk deel van de managed hosting omzet in Nederland voor hun rekening.

De DHPA zet met haar code of conduct de toon met professioneel, integer en ethisch handelen. DHPA deelnemers zijn daarmee een voorbeeld voor de gehele online sector als het gaat om leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten.